Menu

LOGO

Gemakkelijk aan te maken, over het algemeen gratis en handig voor snelle transacties zijn PayPal-accounts. Er zijn echter veel redenen waarom u uw PayPal-account zou willen beëindigen, waaronder het overschakelen naar een alternatief zoals Venmo, een afkeer van sommige van de door PayPal in rekening gebrachte kosten of het maken van een nieuw account met een ander e-mailadres. Hier leest u hoe u een PayPal-account voor altijd kunt beëindigen, ongeacht de oorzaak.

SNEL ANTWOORD

Log in op uw PayPal-account en gebruik het tandwielsymbool in de rechterbovenhoek om uw account te beëindigen. Klik op Uw account sluiten onder Accountkeuzes op het tabblad Accounts.

Waarom zou u een PayPal-account verwijderen?

Er kunnen een aantal factoren in het spel zijn als u besluit uw PayPal-rekening te beëindigen. Misschien gaat uw bedrijf sluiten en heeft u een zakelijke rekening. Misschien ben je overgestapt naar een andere service zoals Venmo of Wise? Of misschien wil je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres? U kunt ook bezwaar maken tegen de weinige uitgaven die verband houden met bepaald gedrag of u kunt een aluminiumfoliehoed dragen en uw financiën geheim houden.

Wat de reden ook is, als u niet van plan bent PayPal opnieuw te gebruiken, is het een goed idee om uw account te verwijderen. Hoewel PayPal veilig is, moet u voorzichtig zijn bij het gebruik van een online service die uw financiële en persoonlijke gegevens vermeldt.

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten voordat u leert hoe u uw PayPal-rekening kunt beëindigen. Eerst en vooral, zodra u uw account verwijdert, wordt het permanent verwijderd. De informatie die aan uw account is gekoppeld, wordt permanent verwijderd, zelfs als u een nieuwe PayPal-rekening opent met hetzelfde (of een ander) e-mailadres. Zorg er daarom voor dat u een kopie van uw transactiegeschiedenis maakt voordat u uw account opzegt.

De andere actie die u moet doen, is het resterende saldo van uw account halen. U kunt dit doen door het geld over te schrijven naar een andere PayPal-rekening, een bankrekening of door PayPal te vragen u een cheque te sturen. Uiteraard kunt u het resterende geld ook gebruiken om online aankopen te doen of aan een goed doel te schenken.

U kunt de rekening pas sluiten als het PayPal-tegoed volledig is betaald, als u er een heeft. Hetzelfde geldt voor alle openstaande problemen met betrekking tot uw account, zoals openstaande betalingen of andere verplichtingen. Afhankelijk van het probleem moet u mogelijk contact opnemen met de klantenservice om dit te verhelpen.

Een PayPal-account sluiten en permanent verwijderen

Ga naar PayPal en log in. Klik in de rechterbovenhoek op het tandwielsymbool. Klik op Uw account sluiten onder Accountkeuzes op het tabblad Account. U zult zien dat er een waarschuwing verschijnt. Klik op Account sluiten als je zeker weet dat je je account wilt verwijderen.

Klik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het mobiele scherm. Tik op Account sluiten nadat je ernaartoe hebt gescrobbeld. Dezelfde waarschuwing zal verschijnen. Klik voor bevestiging op Account sluiten.

Om contact op te nemen met PayPal gaat u naar PayPal Bellen Nederland.

Lees ook deze blog: https://i-angelaangie-universe.tumblr.com/post/658380652121554944/hoe-een-handtekening-toevoegenwijzigen-aan-een

Go Back

Post a Comment
Created using the new Bravenet Siteblocks builder. (Report Abuse)