Menu

LOGO


Outlook is tegenwoordig een van de meest gebruikte e-mailprogramma's. Het is de enige applicatie die zowel op Windows- als Mac-computers werkt. Outlook presteert opmerkelijk goed en is uiterst gebruiksvriendelijk. Outlook 2019 is de meest recente versie op het moment van schrijven van deze blog. Alles, ook applicaties die op Windows draaien, is houdbaar. Ze hebben de neiging om van tijd tot tijd beschadigd te raken of fouten te veroorzaken. Probleem 0x80070002 is een veelvoorkomende Windows-fout die ook in Outlook kan optreden. De meest typische oorzaak van dit probleem is een beschadiging van de bestandsstructuur of een beschadiging van de map waarin Outlook zijn PST- of andere bestanden maakt, maar er geen toegang toe heeft.

In deze blog zal ik het hebben over de redenen voor Error 0x80070002 in Microsoft Outlook en hoe ik deze kan verhelpen.

De oorzaken van fout 0x80070002 in Microsoft Outlook
 • Elk Outlook-profiel heeft zijn eigen set configuraties en opties. Het heeft een groot gebruikersbestand vanwege zijn eenvoud. Sommige mensen gebruiken het op het werk, terwijl anderen het thuis gebruiken. Ze gebruiken Outlook volgens hun persoonlijke voorkeuren. Een beschadigd PST-bestand is een van de onderliggende oorzaken van de 'Fout 0x80070002' in Outlook-profielcorruptie.
 • Outlook is eenvoudig te gebruiken en te begrijpen. Een van de meest voorkomende oorzaken van het probleem 0x80070002 in Microsoft Outlook is een conflict in de compatibiliteit van het besturingssysteem. Als eindgebruikers zijn de meesten van ons zich niet bewust van het OS-conflict, daarom kunnen we niet begrijpen waarom de Outlook-toepassing tot de laatste seconde goed werkte voordat er plotseling problemen zoals 0x80070002 werden weergegeven.
De Microsoft e-mailclient is eenvoudig te gebruiken en kan worden geïntegreerd met andere programma's en hulpprogramma's. Outlook-fouten zoals 0x80070002 zijn niet beperkt tot hun interne technologische blootstelling. Outlook-problemen kunnen ook worden veroorzaakt door incompatibiliteit met het besturingssysteem. Helaas is het vrij gebruikelijk op Windows-platforms.

Overweeg als voorbeeld de fout 0x80070002. Dit probleem heeft niets te maken met Outlook omdat het een Windows-systeemfout is, maar het verpest de Outlook-functie en vertraagt ​​het aanzienlijk. Omdat de meeste Outlook-gebruikers het foutnummer 0x80070002 niet kunnen identificeren, worden ze vrijwel genegeerd.

Wanneer dit probleem zich voordoet in de Windows-directory, is het bijna moeilijk voor mij om u een oplossing te bieden. Wanneer de 'Fout 0x80070002' zich voordoet in Outlook, is het echter mogelijk om dit te verhelpen.

Los de fouten op zoals 0x80070002 in Outlook
PST-gegevensbestand wordt gemaakt op ten minste een van de locaties in de standaardinstellingen van Outlook: -
 • \AppData\Local\Microsoft\Outlook\
 • \Documenten\Outlook-bestanden
Wanneer Outlook geen toegang heeft tot een van deze mappen, treedt foutcode 0x80070002 op. Outlook 2013 / 2016 verschijnt, maar e-mails in de Inbox zijn niet zichtbaar in MS Outlook 2016, 2013 of 2010. Dit kan ook gebeuren wanneer u probeert een Outlook-account in te stellen en de geselecteerde locatie om welke reden dan ook niet beschikbaar is. Om Outlook vervolgens te dwingen andere standaardlocaties te gebruiken waar PST-bestanden kunnen worden geproduceerd, gebruikt u de onderstaande methoden om het Windows-register te wijzigen.

Stappen om de Outlook-fout op te lossen
 • Ga om te beginnen naar de map Windows Documents en maak een nieuwe Outlook PST-map. Als je een bestand in deze map gaat maken, zorg er dan voor dat je ook een testbestand maakt om te zien of het toegankelijk is.
 • Nadat de map is gemaakt, gebruikt u de adresbalk van Windows Verkenner om het exacte pad op te schrijven.
 • Open daarna het dialoogvenster Uitvoeren van Windows, typ opnieuw cijfer en klik op Enter
 • Windows-register wordt geopend. Het pad moet worden doorzocht:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\
a. Nu moet de Outlook-map worden geopend in welke Outlook-versie u ook gebruikt. Bijvoorbeeld:
b. Outlook 2007 = \12\
c. Outlook 2010 = \14\
d. MS Outlook 2013 = \15\
e. Outlook 2016 = \16\
 • Het pad ziet er ongeveer zo uit
 • HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\\Outlook
 • Klik nu met de rechtermuisknop in het lege gebied in het rechterpaneel en klik op Nieuw -> Tekenreekswaarde.
 • Noem het nu ForcePSTPath en klik op Enter.
 • U zult deze nieuwe waarde opmerken in het rechterdeelvenster. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Wijzigen.
 • Voer onder "Waardegegevens" de volledige locatie in voor het PST-bestand dat u eerder hebt genoteerd/gemaakt.
 • Klik op OK en sluit vervolgens het venster Register-editor.
Het enige dat u nu hoeft te doen, is proberen uw nieuwe Outlook-account opnieuw aan te maken of verder te werken waar u was gebleven.

Als gevolg hiervan heb ik instructies gegeven voor het oplossen van de fout 0x80070002 in Outlook. Het zou moeten worden opgelost als u de bovenstaande instructies voltooit, en u kunt vervolgens uw Outlook-profiel opnieuw maken. Als dit niet het geval is, dient u advies in te winnen bij een derde partij. Het probleem wordt opgelost door ons product PST Recovery.

Conclusie
Het is nu aan jou om te beslissen welke strategie het beste bij je past. De handmatige methode vereist een hoog niveau van technische kennis en zelfs kleine fouten kunnen ertoe leiden dat uw e-mailbestand wordt geruïneerd. Aan de andere kant, als uw PST-bestand een probleem heeft, kunt u de klantenservice van Outlook Bellen gebruiken om het op te lossen.

Lees ook deze blog: https://robertwesle.doodlekit.com/blog/entry/20824873/hoe-youtubefout-503-te-repareren

Go Back

Post a Comment
Created using the new Bravenet Siteblocks builder. (Report Abuse)