Menu

LOGO

Gmail is een grote e-mailserviceprovider met veel coole functies en frequente upgrades. Gmail-gebruikers ondervinden echter vaak technische problemen, waardoor ze vragen moeten stellen over het bijwerken van handtekeningen in Gmail. Als je vastzit en het probleem wilt oplossen, moet je de onderstaande procedures volgen en toepassen.

Waarom zou je Gmail-handtekening gebruiken?
Uw Gmail-handtekening is het beste om te gebruiken wanneer u een e-mailaccount gebruikt als uw zakelijke communicatieadres. Deze handtekeningen zijn meestal elektronische handtekeningen die u aan uw Gmail-account kunt toevoegen. Wanneer u een e-mail naar een bepaald adres stuurt, wordt deze handtekening automatisch onderaan het bericht opgenomen. Het werkt goed als een aanhef en een manier om uit te loggen. Dit is ook een van de meest effectieve manieren om uw e-mailontvangers te informeren over uw titel en andere essentiële professionele informatie. In Gmail bevat een digitale handtekening vaak het volgende:
 • Uw foto om u aan te herkennen
 • Uw naam en identiteit, evenals uw contactgegevens en functietitel
 • Alle andere informatie die u kan helpen bij het vaststellen van uw professionele persoonlijkheid.
 • Als je je afvraagt ​​hoe je een handtekening voor je Gmail-account maakt, zijn dit de stappen die je moet nemen:
 • Open Gmail en selecteer 'Instellingen' in het vervolgkeuzemenu.
 • Er is een sectie Handtekening waar u maximaal 10.000 tekens van elk soort materiaal kunt typen.
 • U kunt de lettergrootte, kleuren en stijlen van uw handtekening opmaken, dus wees niet bang om te experimenteren.
 • Nadat u uw handtekening hebt voltooid, bladert u naar de onderkant van de pagina en selecteert u 'Wijzigingen opslaan'.
Hoe kan ik uw Gmail-handtekening wijzigen of verwijderen?

Het kan voorkomen dat u aan het einde van uw brief liever geen professionele handtekening wilt hebben; bijvoorbeeld, tijdens het versturen van een informele mail of het reageren op familiemails en wenskaarten, kunt u ervoor kiezen om een ​​familiale handtekening te hebben. Er is echter een nadeel aan het gebruik van een vooraf geüploade Gmail-handtekening. Deze worden direct geüpload naar uw e-mailaccount. Dit houdt in dat wanneer u een e-mail afmeldt, de handtekening er automatisch aan wordt toegevoegd. Gmail staat niet toe dat je je handtekening aanpast op basis van het type e-mail dat je verzendt - officieel of informeel. Als gevolg hiervan wilt u misschien uw Gmail-e-mailhandtekening verwijderen. U kunt ook tal van handtekeningen opslaan en beheren in Gmail, zodat u kunt kiezen wat u wilt.

Dit alles kan snel en eenvoudig worden gedaan met behulp van uw Gmail-instellingen of de Gmail-app, en dit artikel onderzoekt een paar opties. In werkelijkheid wordt hier uitgelegd hoe u uw Gmail-handtekening indien nodig kunt bijwerken en aanpassen om bij al uw e-mails te passen.

De handtekening wijzigen
Als u zich afvraagt ​​hoe u uw handtekening in Gmail kunt wijzigen, is dit een eenvoudig proces. Ga terug naar de optie "Instellingen" nadat je Gmail hebt gestart. U kunt naar het Gmail-handtekeningvak gaan en de gewenste wijzigingen aanbrengen. U kunt ook de optie "Handtekening toevoegen" selecteren, waarmee u verschillende handtekeningen in de instellingen kunt opslaan.

Je vraagt ​​​​je misschien af ​​​​hoe je de Gmail-app voor e-mailhandtekeningen kunt wijzigen als je veel handtekeningen hebt opgeslagen. Het goede nieuws is dat het wijzigen van een e-mailhandtekening niet veel anders is voor de browser of app van een mobiel apparaat. In Gmail is het beheren van de handtekening net zo eenvoudig.

U kunt uw e-mailhandtekening wijzigen in Gmail op iPhone of Android als u de app gebruikt en tijdens het schrijven een andere handtekening wilt gebruiken. Gmail bevat een penpictogram onder aan de e-mail die wordt gebruikt als de optie "Handtekening invoegen" bij het schrijven van een e-mail. Je kunt deze pen gebruiken om alle handtekeningen in te voeren die je eerder in je Gmail-account hebt opgeslagen.

De Gmail-handtekening verwijderen
Zoals eerder vermeld, kunnen er situaties zijn waarin u geen handtekening in uw e-mails wilt opnemen. Je bent dus op zoek naar manieren om je handtekening uit Gmail op je iPhone-, Android- of Gmail-app te wissen. Maak je geen zorgen en volg deze eenvoudige procedures om van je handtekening af te komen.

In de browser
 • Ga naar Gmail in de browser of de app
 • Ga naar “Instellingen
 • Ga onder de optie "Algemeen" naar "Handtekening".
 • Als u nu meer dan één handtekening hebt opgeslagen, selecteert u degene die u wilt verwijderen
 • Klik op de knop "Verwijderen", gegeven als een optie
 • Scroll naar beneden en klik op "Wijzigingen opslaan".
Met "Wijzigingen opslaan" wordt de handtekening uit het Gmail-account verwijderd en wordt deze niet verder weergegeven wanneer u een handtekening probeert in te voegen.

Op Apple-apparaten
Als je een Apple-apparaat hebt en je je afvraagt ​​hoe je een handtekening uit Gmail op je iPad of iPhone kunt verwijderen, zijn de instructies als volgt:
 • Ga naar de Gmail-app
 • Het menu met drie parallelle balkjes aan de linker-/rechterkant, afhankelijk van uw apparaat
 • Scroll naar beneden en zoek de optie "Instellingen"
 • Ga naar de handtekeningopties en klik op "Verwijderen".
Nadat u de gewenste handtekening heeft verwijderd, klikt u op 'Wijzigingen opslaan'.
Nadat je de keuze in de app hebt geselecteerd, worden de wijzigingen opgeslagen. Als gevolg hiervan is uw handtekening officieel gewist.

Gebruikers met Avast-software

De Gmail-handtekening kan ook een hint zijn dat u met andere software bent gemaakt. Een van de alternatieven voor het maken van handtekeningen die u kunt gebruiken om te reageren op e-mails van andere e-mailserviceproviders is Avast-antivirus. Elke e-mail heeft ook het Avast-antiviruslogo onderaan. Hier zijn de procedures die u moet volgen als u de handtekeningen wilt verwijderen en moet weten hoe u de Avast-handtekening uit Gmail kunt verwijderen:

 Open het Avast Antivirus-venster
 • Ga naar de optie "Instellingen" in het menu
 • Scroll naar beneden naar 'Instellingen configureren' en ga naar 'Mail Shields'.
 • Er zal een optie zijn om een ​​vakje aan of uit te vinken voor de handtekeningset voor de Avast-toepassing
 • Vink dit vakje uit, waardoor de Avast-handtekening wordt gedeactiveerd
 • Keer terug naar de hoofdpagina en wanneer u uw volgende e-mail vanuit Gmail verzendt, zou er geen extra Avast-handtekening moeten zijn.
Deze blog is een must-read omdat het je helpt bij het vinden van antwoorden op moeilijke problemen, zoals het wijzigen van je handtekening in Gmail.

Om hulp te krijgen van het Gmail-team om te weten hoe ik mijn e-mailhandtekening onmiddellijk uit Gmail kan wijzigen of verwijderen?, ga naar Gmail Bellen en neem contact met hen op om antwoord op al uw vragen te krijgen.

Lees ook deze blog: https://itworld.mystrikingly.com/blog/google-play-fout-505-opgelost

Go Back

Post a Comment
Created using the new Bravenet Siteblocks builder. (Report Abuse)