Menu

LOGO

PayPal is een van die namen die niet geïntroduceerd hoeft te worden. Veel mensen zijn zich ervan bewust dat PayPal gebruikers in staat stelt om geld van over de hele wereld te verzenden, ontvangen en op te vragen. PayPal ondersteunt ook de meeste gecertificeerde bankrekeningen, betaalpassen en creditcards, zoals we allemaal weten. Niet iedereen weet echter hoe je op een anonieme manier een PayPal-rekening kunt openen.

Als je dit leest, is de kans groot dat je ook op zoek bent naar een eenvoudige oplossing om een ​​anoniem PayPal-account aan te maken. Als dat het geval is, is dit stuk voor jou, omdat we je laten zien hoe je je stilletjes aanmeldt voor PayPal-betaling. U krijgt ook een overzicht van het verzenden en ontvangen van geld zonder dat u uw ware identiteit hoeft te onthullen.

Hoe kan ik een PayPal-account aanmaken zonder mijn identiteit prijs te geven?

Als iemand een manier zoekt om een ​​geheime PayPal-rekening aan te maken, is dat niet omdat hij iets slechts wil doen. Veel mensen houden er niet van om hun ware identiteit te onthullen. Als gevolg hiervan hebben veel mensen vragen gesteld als: "Kan ik geld geven en ontvangen zonder verificatie?" Hoe kan ik een PayPal-account maken dat niet is geverifieerd?

Ik neem aan dat je een van die betrouwbare individuen bent die gewoon willen voorkomen dat ze het slachtoffer worden van een oplichter. Daarom ben ik hier om u te helpen de voor- en nadelen van het hebben van een anonieme PayPal-rekening te begrijpen. Met behulp van de informatie op deze pagina kunt u aankopen doen, geld sturen, geld doneren en geld ontvangen zonder dat u wordt herkend. Laten we dus beginnen met uitzoeken wat u nodig heeft om een ​​niet-herkende PayPal-rekening aan te maken.

Een vervalste bankrekening:  Het koppelen van een bankrekening is essentieel voor het verzenden en ontvangen van geld van en naar contacten. Als gevolg hiervan moet u, in plaats van uw werkelijke persoonlijke bankrekening te gebruiken, een valse gebruiken.

Eén nep telefoonnummer en e-mailadres: zowel een telefoonnummer als een e-mailadres zijn vereist om het aanmeldingsproces van PayPal te voltooien. Om incognito te blijven, heb je een vals maar functioneel telefoonnummer en één e-mailadres nodig.

Als u alle bovengenoemde zaken op orde kunt krijgen, kunt u doorgaan en de onderstaande stappen volgen:
  • De eerste stap is om PayPal te downloaden of naar de officiële site te gaan.
  • Druk nu gewoon op het tabblad Aanmelden.
  • Selecteer persoonlijk als accounttype dat u wilt openen.
  • Vervolgens wordt het volgende scherm geopend waar u uw naam moet invoeren volgens het ID-bewijs, telefoonnummer en e-mail-ID.
  • Maak ook een wachtwoord aan.
  • Voer verder uw factuuradres in zoals vermeld in uw nep-ID.
  • Accepteer de voorwaarden en ga verder.
  • Ga nu verder en u zult "link een bank" vinden, selecteer deze.
  • Volg de eenvoudige stappen zoals vermeld op het scherm.
Hoe ontvang ik anoniem geld via PayPal?
U hoeft niets speciaals te doen om betaald te worden nu we u hebben laten zien hoe u een anonieme PayPal-rekening kunt maken. Waarom? Omdat geld automatisch wordt verzonden naar ontvangers in PayPal. Het is net zo eenvoudig als het overboeken van geld van uw portemonnee naar uw gekoppelde bankrekening. Het geld wordt vervolgens op uw persoonlijke bankrekening gestort. U kunt ook geldverzoeken verzenden door uw eigen persoonlijke betalingslink in te stellen en te delen.

Hoe kan ik stiekem geld verzenden vanuit PayPal?
Log gewoon in op uw account en kies vervolgens de optie "Pay & Send Money". Je moet ook het bedrag invoeren en een betaalmethode kiezen. Ten slotte, als de ontvanger op uw contactenlijst staat, kunt u een persoon kiezen OP Bellen PayPal. Anders kunt u geld verzenden met het e-mailadres en telefoonnummer van de gebruiker. Omdat je een valse bankrekening hebt gekoppeld, blijft je ware identiteit verborgen.

Lees ook deze blog: https://belgieitworld.site123.me/blog/hoe-de-kindle-inhoud-automatisch-te-synchroniseren

Go Back

Post a Comment
Created using the new Bravenet Siteblocks builder. (Report Abuse)