Menu

LOGO

LinkedIn analyseert uw gebruiksgegevens op zijn site, zoals praktisch overal op internet. Dit omvat interessecategorieën die zijn afgeleid van uw profiel, acties die u uitvoert op LinkedIn en Bing en soortgelijke acties van gebruikers.

De zoekmachine van Microsoft is Bing. Microsoft, eigenaar van zowel Bing als LinkedIn, verhandelt gegevens tussen de twee sites om zijn advertenties beter te kunnen targeten.

Bureaublad

Ga naar de instellingen van LinkedIn om uw advertentievoorkeuren aan te passen. Ga hiervoor naar de bovenste balk en klik op het "Ik"-symbool en vervolgens op "Instellingen en privacy".
Door de kop 'Advertenties' bovenaan en vervolgens de tweede categorie 'Interessecategorieën' te selecteren, kunt u uw advertentievoorkeuren aanpassen.

U ziet hier een schuifregelaar die u op "Nee" kunt zetten om alle gerichte advertenties uit te schakelen.

Tip: het uitschakelen van gerichte advertenties zal het aantal advertenties dat u ziet niet verminderen; het zal alleen voorkomen dat ze worden afgestemd op uw specifieke interesses.

U kunt ook bepaalde categorieën deselecteren waarvan LinkedIn heeft vastgesteld dat ze voor u van belang zijn. Schakel hiervoor een of alle selectievakjes in het vak "Specifieke interessecategorieën opnemen" uit. Als u deze parameters aanpast, moet u op "Volgende" klikken om door alle interessepagina's te gaan.
Wanneer u klaar bent met het maken van alle gewenste aanpassingen, klikt u op de knop "Instellingen voor interesses opslaan" om ze op te slaan.

mobiel

Druk in de mobiele LinkedIn-app op uw profielafbeelding in de linkerbovenhoek en tik vervolgens op 'Instellingen' in het uitschuifmenu om uw advertentievoorkeuren aan te passen.

Standaard zijn de instellingen geopend voor het accounttabblad. Schakel over naar de pagina 'Advertenties' en selecteer vervolgens de vierde optiegroep, 'Interessecategorieën' genaamd, om uw advertentie-instellingen aan te passen.

U kunt afzonderlijke categorieën uitschakelen door de relevante selectievakjes uit te schakelen of u afmelden voor alle gerichte advertenties door de schuifregelaar op "Nee" te zetten.

Gebruik de nummers onderaan om tussen pagina's te bladeren als u veel pagina's met interessecategorieën hebt om te bekijken.

Wanneer u klaar bent met het maken van alle gewenste aanpassingen, klikt u op de knop "Instellingen voor interesses opslaan" om ze op te slaan.

Als je om welke reden dan ook contact wilt opnemen met het LinkedIn-ondersteuningsteam, ga dan naar LinkedIn Bellen en bel hun nummer of chat met hen.

Lees hier meer berichten: https://www.bloggen.be/itgeekdutch/archief.php?ID=3288247

Go Back

Post a Comment
Created using the new Bravenet Siteblocks builder. (Report Abuse)